Beste Prijs Garantie: "Vind altijd de laagste prijs💰 voor elke LEGO® set 🧱

LEGO® – LEGO® SERIOUS PLAY® Window Exploration Bag – 2000409

(3 klantbeoordelingen)
Toevoegen aan vergelijken
8
Expert ScoreLees recensie
 • LEGO® SERIOUS PLAY® Window Exploration Bag
 • Geeft zakelijke vaardigheden een boost
 • SERIOUS PLAY® categorie
 • Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar
 • Bevat 5100 stukjes
 • Item ID: 2000409

 359,99

Beste deal op: lego.comlego.com
GA NAAR LAAGSTE PRIJS!
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: LEGO SERIOUS PLAY Window Exploration Bag - €359,99
Laatste Amazon prijsupdate was: 15/07/2024 17:40
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
0
EAN: 5702014521285 SKU: 2000409
Laatste update op 16/07/2024 12:01
Laatst bijgewerkt op 18/11/2023 20:05 Details
LEGO® – LEGO® SERIOUS PLAY® Window Exploration Bag – 2000409
LEGO® – LEGO® SERIOUS PLAY® Window Exploration Bag – 2000409

Beschrijving

De LEGO® SERIOUS PLAY® Window Exploration Bag is een innovatief en creatief hulpmiddel dat is ontworpen om teams te helpen bij het verkennen en ontwikkelen van nieuwe ideeën en strategieën. Deze tas bevat een assortiment van speciaal geselecteerde LEGO® stenen en elementen die zijn ontworpen om de verbeelding te stimuleren en de deelnemers te helpen bij het visualiseren en communiceren van hun ideeën.

Met de LEGO® SERIOUS PLAY® Window Exploration Bag kunnen teams samenwerken aan het verkennen van complexe problemen, het ontwikkelen van nieuwe concepten en het vinden van innovatieve oplossingen. De set bevat een mix van standaard LEGO® stenen en speciale elementen, waaronder raampanelen, deuren, wielen, en andere unieke onderdelen die kunnen worden gebruikt om verschillende concepten en ideeën te visualiseren.

De LEGO® SERIOUS PLAY® methode is gebaseerd op het idee dat mensen beter kunnen communiceren en problemen kunnen oplossen door middel van hands-on, creatieve activiteiten. Door het gebruik van LEGO® stenen en elementen kunnen deelnemers op een speelse en intuïtieve manier samenwerken en ideeën genereren, waardoor ze nieuwe perspectieven kunnen ontdekken en innovatieve oplossingen kunnen bedenken.

De Window Exploration Bag is speciaal samengesteld om teams te helpen bij het verkennen van nieuwe mogelijkheden en het ontwikkelen van creatieve oplossingen. De set bevat een uitgebreid assortiment van LEGO® stenen en elementen, waardoor de deelnemers vrij zijn om hun verbeelding de vrije loop te laten en complexe concepten te visualiseren. De raampanelen en deuren in de set bieden de mogelijkheid om letterlijk nieuwe “vensters” te openen naar nieuwe ideeën en perspectieven.

Of het nu gaat om het verkennen van nieuwe marktkansen, het ontwikkelen van een nieuwe strategie, of het vinden van innovatieve manieren om met uitdagingen om te gaan, de LEGO® SERIOUS PLAY® Window Exploration Bag biedt een krachtig en veelzijdig hulpmiddel voor teams die op zoek zijn naar creatieve en effectieve oplossingen. Met de mogelijkheid om ideeën te visualiseren en te communiceren met behulp van LEGO® stenen, kunnen teams nieuwe inzichten opdoen en samenwerken aan het vinden van innovatieve oplossingen.

Kortom, de LEGO® SERIOUS PLAY® Window Exploration Bag is een waardevol instrument voor teams die op zoek zijn naar nieuwe manieren om samen te werken, te innoveren en creatieve oplossingen te bedenken. Met een uitgebreid assortiment van LEGO® stenen en elementen, biedt deze set eindeloze mogelijkheden voor het verkennen en ontwikkelen van nieuwe ideeën en strategieën.

Extra informatie

Specificaties: LEGO® – LEGO® SERIOUS PLAY® Window Exploration Bag – 2000409

Category

SERIOUS PLAY®

Age range

6+

Piece count

5100

Item ID

2000409

LEGO® – LEGO® SERIOUS PLAY® Window Exploration Bag – 2000409 Video’s

Prijsgeschiedenis

-

Beoordelingen (3)

3 recensies voor LEGO® – LEGO® SERIOUS PLAY® Window Exploration Bag – 2000409

3.7 uit 5
2
0
0
0
1
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
 1. Chart Play

  Play Is The Way. I love the Window Exploration Bag, which I use in my capacity as a Certified LEGO® Serious Play® Methods facilitator and Executive Coach. The bricks are just enough to do a small-scale build or to use in a coaching conversation. Perfect!

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. Ms.ResourcefulSkyra

  This has 100 polybags. The people saying it costs too much obviously didn’t actually purchase the product. This comes with ONE HUNDRED polybags, meaning this works out to just a few bucks a bag. Even in Australian currency, it’s only $5.49 a bag which is still a fraction of what some of these other people say it’s worth.
  Yes, this is intended for the facilitated discussion and problem solving process that is LEGO SERIOUS PLAY, but they also work great for any situation where you want a bunch of people to have the same packs to play with. A birthday party or building challenges work well with this small polybag of bricks.

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. ConstructionGuy

  Similar to a polybag. This should cost $10 maybe $15 max. You basically just get a polybag that has random parts. Also, in the picture I couldn’t find the exact parts but I know they are in one of those bins.

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  Plaats een recensie

  Brick Deals LEGO® Vergelijker!
  Logo
  Vergelijk items
  • Totaal (0)
  Vergelijken
  0