Beste Prijs Garantie: "Vind altijd de laagste prijs💰 voor elke LEGO® set 🧱

LEGO® – STEAM Park – 45024

(2 klantbeoordelingen)
Toevoegen aan vergelijken
7
Expert ScoreLees recensie
 • All prices mentioned above are in Euro.
 • This product is available at Lego.
 • At lego.com you can purchase STEAM Park for only €254,99
 • The lowest price of STEAM Park was obtained on 29/05/2024 10:52.

 254,99

Beste deal op: lego.comlego.com
GA NAAR LAAGSTE PRIJS!
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: STEAM Park - €254,99
0
EAN: 5702016879421 SKU: 45024
Laatste update op 29/05/2024 10:52
Laatst bijgewerkt op 18/11/2023 20:17 Details

Beschrijving

De LEGO® STEAM Park set (45024) is een educatief en creatief bouwpakket dat kinderen helpt om op een leuke en interactieve manier kennis te maken met wetenschap, technologie, engineering, kunst en wiskunde (STEAM). Met deze set kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en tegelijkertijd belangrijke vaardigheden ontwikkelen.

De set bevat een verscheidenheid aan kleurrijke LEGO® stenen, tandwielen, assen, wielen, en andere onderdelen die kinderen kunnen gebruiken om verschillende modellen te bouwen. De set wordt geleverd met een inspirerende handleiding met 295 pagina’s vol met ideeën, uitdagingen en activiteiten die kinderen kunnen uitvoeren. Hierdoor kunnen kinderen op een gestructureerde manier leren en spelen en kunnen ze hun creativiteit en probleemoplossend vermogen ontwikkelen.

Met de LEGO® STEAM Park set kunnen kinderen leren over principes van mechanica, zoals tandwielsystemen en hefbomen, en kunnen ze experimenteren met verschillende ontwerpen en constructies. Ze kunnen ook leren over wetenschappelijke concepten, zoals zwaartekracht, snelheid en energie, door middel van leuke en uitdagende activiteiten. Daarnaast kunnen kinderen hun wiskundige vaardigheden verbeteren door het meten, tellen en ordenen van de LEGO® stenen en onderdelen.

Naast het leren van wetenschappelijke en technische concepten, stelt de LEGO® STEAM Park set kinderen ook in staat om hun creativiteit en artistieke vaardigheden te ontwikkelen. Ze kunnen hun modellen versieren en aanpassen met kleurrijke LEGO® stenen en kunnen hun eigen verhalen en avonturen bedenken met de modellen die ze hebben gebouwd.

De set is ontworpen voor kinderen van 5 jaar en ouder en is ideaal voor gebruik in de klas of thuis. Het is een geweldige manier om kinderen te inspireren en te motiveren om interesse te tonen in wetenschap en technologie en om belangrijke vaardigheden te ontwikkelen die hen in de toekomst van pas zullen komen.

Kortom, de LEGO® STEAM Park set is een geweldige manier voor kinderen om te leren, te spelen en te creëren. Het biedt eindeloze mogelijkheden voor educatief plezier en stimuleert de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden op een leuke en boeiende manier. Met deze set kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en tegelijkertijd waardevolle kennis en vaardigheden opdoen die hen zullen helpen in hun toekomstige studie en carrière.

Extra informatie

Specificaties: LEGO® – STEAM Park – 45024

Category

LEGO® Education

Age range

3-5

Piece count

295

Item ID

45024

LEGO® – STEAM Park – 45024 Video’s

Prijsgeschiedenis

-

Beoordelingen (2)

2 recensies voor LEGO® – STEAM Park – 45024

5.0 uit 5
2
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
 1. HarryMarmalade

  So much play packed into this box. We bought this for home use with my toddler and it has been a huge hit. With all the pieces and simple machines included, there is always something new sparking curiosity and endless variations to try.
  My partner is an educator and loves the set and the downloadable lesson guides, and has said this would be a great addition to any classroom.
  Note: we had a few small Duplo sets before ordering this, but the overwhelming majority of what is filling the bins in the attached picture all came in this set. There’s a lot!

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. KidDad413

  Excellent Value, wide options for building. Great set for children transitioning between duplos and legos. Ramps/tracks, winches, gears, etc. allow the kiddos to construct more interactive builds and give new dimensions to imaginative / free building. Got this site for my youngest, wish I’d bought it (or something like it) years ago for my oldest.

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  Plaats een recensie

  Brick Deals LEGO® Vergelijker!
  Logo
  Vergelijk items
  • Totaal (0)
  Vergelijken
  0