Beste Prijs Garantie: "Vind altijd de laagste prijs💰 voor elke LEGO® set 🧱

LEGO® – Spelen met braille – Engels alfabet – 40656

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
  • LEGO® stenen met braille voor kinderen met een visuele beperking
  • Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar
  • Bestaat uit 287 stukjes
  • Valkt onder de categorie Overig
  • Item ID: 40656

 89,99

Beste deal op: lego.comlego.com
GA NAAR LAAGSTE PRIJS!
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Spelen met braille - Engels alfabet - €89,99
0
EAN: 5702017434223 SKU: 40656
Laatste update op 29/05/2024 10:11
Laatst bijgewerkt op 19/11/2023 00:10 Details
LEGO® – Spelen met braille – Engels alfabet – 40656
LEGO® – Spelen met braille – Engels alfabet – 40656

Beschrijving

De LEGO® Spelen met braille set is een unieke en educatieve manier om kinderen kennis te laten maken met het braille alfabet. Deze set, met als nummer 40656, is speciaal ontworpen om kinderen op een speelse manier te leren over braille en het Engelse alfabet.

Met deze set kunnen kinderen op een interactieve manier leren over het braille alfabet en tegelijkertijd hun creativiteit en bouwvaardigheden ontwikkelen. De set bevat 26 LEGO® stenen met braille opdruk, die corresponderen met de 26 letters van het Engelse alfabet. Elke steen bevat zowel de braille opdruk als de bijbehorende letter in het reguliere alfabet, waardoor kinderen op een visuele en tastbare manier kunnen leren en spelen.

De LEGO® Spelen met braille set is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder. Het is een geweldige manier om kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met braille en om inclusiviteit en diversiteit te bevorderen. Door te spelen met deze set leren kinderen niet alleen over het braille alfabet, maar ook over de waarde van gelijkheid en toegankelijkheid voor mensen met een visuele beperking.

De set kan zowel thuis als op school worden gebruikt en is een waardevolle aanvulling op het educatieve speelgoed van kinderen. Door te spelen met de LEGO® Spelen met braille set kunnen kinderen op een leuke en interactieve manier leren over een belangrijk aspect van de visuele beperking en kunnen ze hun empathie en begrip vergroten.

De LEGO® Spelen met braille set is niet alleen educatief, maar ook van hoge kwaliteit. De LEGO® stenen zijn duurzaam en veilig om mee te spelen, en kunnen eindeloos worden gecombineerd en gebruikt in combinatie met andere LEGO® sets. Hierdoor kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen verhalen en avonturen bedenken met behulp van de braille stenen.

Kortom, de LEGO® Spelen met braille set is een unieke en waardevolle toevoeging aan het speelgoed van kinderen. Het biedt een educatieve en inclusieve speelervaring en stimuleert kinderen om te leren over diversiteit en toegankelijkheid. Met deze set kunnen kinderen op een leuke en speelse manier kennismaken met het braille alfabet en hun empathie en begrip vergroten.

Extra informatie

Specificaties: LEGO® – Spelen met braille – Engels alfabet – 40656

Category

Overig

Age range

6+

Piece count

287

Item ID

40656

LEGO® – Spelen met braille – Engels alfabet – 40656 Video’s

Prijsgeschiedenis

-

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “LEGO® – Spelen met braille – Engels alfabet – 40656”

Brick Deals LEGO® Vergelijker!
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0