Beste Prijs Garantie: "Vind altijd de laagste prijs💰 voor elke LEGO® set 🧱

LEGO® – Monkie Kids minimecha – 80051

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8
Expert ScoreLees recensie
  • LEGO® Monkie Kid™ minimecha bouwset
  • Inclusief volledig verstelbare actiefiguur en minifiguur
  • Wordt geleverd met displaywolk
  • Categorie: Monkie Kid™
  • Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
  • Bevat 556 stukjes
  • Item ID: 80051

 44,99

Beste deal op: lego.comlego.com
GA NAAR LAAGSTE PRIJS!
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Monkie Kids minimecha - €44,99
Laatste Amazon prijsupdate was: 28/05/2024 21:35
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
0
EAN: 5702017584669 SKU: 80051
Laatste update op 29/05/2024 10:53
Laatst bijgewerkt op 09/12/2023 12:07 Details
LEGO® – Monkie Kids minimecha – 80051
LEGO® – Monkie Kids minimecha – 80051

Beschrijving

De LEGO® Monkie Kids minimecha set (80051) is een spannend en avontuurlijk bouwpakket voor kinderen van 7 jaar en ouder. Met deze set kunnen kinderen hun eigen minimecha bouwen en deelnemen aan de actievolle avonturen van Monkie Kid en zijn vrienden.

De set bevat 177 kleurrijke en duurzame LEGO® stenen, waarmee kinderen een stoere minimecha kunnen bouwen. De minimecha is voorzien van beweegbare armen en benen, een draaibare torso en een cockpit waar Monkie Kid in kan plaatsnemen. Daarnaast bevat de set ook een bouwbare steenmonsterfiguur, die zorgt voor extra speelplezier.

Met de LEGO® Monkie Kids minimecha set kunnen kinderen hun creativiteit en bouwvaardigheden ontwikkelen. Door de gedetailleerde instructies kunnen kinderen stap voor stap de minimecha in elkaar zetten, wat zorgt voor een uitdagende en leerzame bouwervaring. Daarnaast kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen verhalen bedenken waarin ze de minimecha gebruiken om het steenmonster te verslaan.

Naast het bouwplezier biedt de LEGO® Monkie Kids minimecha set ook volop speelmogelijkheden. Kinderen kunnen de minimecha laten bewegen en allerlei avonturen beleven met Monkie Kid en zijn vrienden. De set stimuleert het rollenspel en de verbeeldingskracht van kinderen, waardoor ze urenlang speelplezier zullen beleven.

De LEGO® Monkie Kids minimecha set is gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoet aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Hierdoor kunnen kinderen veilig en zorgeloos spelen met deze set. Bovendien is de set compatibel met andere LEGO® sets, waardoor kinderen hun minimecha kunnen combineren met andere bouwwerken en hun speelwereld kunnen uitbreiden.

Kortom, de LEGO® Monkie Kids minimecha set is een fantastisch bouwpakket dat kinderen urenlang speelplezier en creativiteit biedt. Met deze set kunnen kinderen hun eigen minimecha bouwen en deelnemen aan de spannende avonturen van Monkie Kid en zijn vrienden.

Extra informatie

Specificaties: LEGO® – Monkie Kids minimecha – 80051

Category

Monkie Kid™

Age range

8+

Piece count

556

Item ID

80051

Prijsgeschiedenis

-

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “LEGO® – Monkie Kids minimecha – 80051”

Brick Deals LEGO® Vergelijker!
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0