Beste Prijs Garantie: "Vind altijd de laagste prijs💰 voor elke LEGO® set 🧱

LEGO® – Lloyds elementenkrachtmecha – 71817

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • LEGO® NINJAGO® Lloyds elementenkrachtmecha
  • Aanpasbaar bouwspeelgoed met afneembare onderdelen
  • Kinderen kunnen hun eigen mecha samenstellen
  • Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar
  • Bevat 253 stukjes
  • Item ID: 71817

 19,99

Beste deal op: lego.comlego.com
GA NAAR LAAGSTE PRIJS!
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Lloyds elementenkrachtmecha - €19,99
0
EAN: 5702017599816 SKU: 71817
Laatste update op 24/05/2024 05:54
Laatst bijgewerkt op 06/12/2023 10:05 Details
LEGO® – Lloyds elementenkrachtmecha – 71817
LEGO® – Lloyds elementenkrachtmecha – 71817

Beschrijving

De LEGO® Lloyds elementenkrachtmecha (setnummer 71817) is een spannend bouwpakket dat kinderen in staat stelt om hun eigen mecha-avonturen te creëren. Met 283 onderdelen is dit bouwpakket een uitdagende en leuke manier voor kinderen om hun bouwvaardigheden te ontwikkelen terwijl ze spelen.

De set bevat een stoere mecha, die is uitgerust met krachtige elementen en wapens. Het ontwerp van de mecha is geïnspireerd op het personage Lloyd uit de geliefde LEGO® NINJAGO® serie, waardoor kinderen hun favoriete scènes kunnen naspelen of hun eigen verhalen kunnen bedenken. De mecha heeft beweegbare armen en benen, waardoor kinderen hem in verschillende houdingen kunnen zetten voor realistisch spel.

Naast de mecha bevat de set ook een minifiguur van Lloyd, compleet met zijn eigen wapens en accessoires. Dit voegt een extra laag van speelbaarheid toe aan de set, omdat kinderen de minifiguur in en uit de mecha kunnen laten stappen en hem verschillende poses kunnen laten aannemen.

Het bouwproces van de mecha is een geweldige manier voor kinderen om hun creativiteit en probleemoplossend vermogen te ontwikkelen. De gedetailleerde instructies begeleiden hen stap voor stap door het bouwproces, waardoor ze leren om logisch na te denken en hun aandacht te richten op details. Bovendien kunnen kinderen hun eigen aanpassingen aan de mecha maken, waardoor ze hun eigen stempel op het eindproduct kunnen drukken.

Eenmaal gebouwd, is de mecha een fantastisch speelgoed dat kinderen urenlang vermaak biedt. Of ze nu alleen spelen of met vrienden, de mecha opent een wereld van fantasievolle avonturen. Kinderen kunnen de mecha gebruiken om tegen denkbeeldige vijanden te vechten, missies uit te voeren of gewoon rond te rennen en hun verbeelding de vrije loop te laten.

De LEGO® Lloyds elementenkrachtmecha is niet alleen een geweldig speelgoed, maar ook een waardevolle educatieve tool. Door te bouwen en te spelen met de mecha, ontwikkelen kinderen belangrijke vaardigheden zoals fijne motoriek, ruimtelijk inzicht en creatief denken. Bovendien stimuleert het spel met de mecha de verbeelding en helpt het kinderen om verhalen te bedenken en te vertellen.

Kortom, de LEGO® Lloyds elementenkrachtmecha is een fantastisch bouwpakket dat kinderen urenlang speelplezier biedt terwijl ze hun bouwvaardigheden ontwikkelen en hun verbeelding stimuleren. Met zijn stoere ontwerp en speelbaarheid is deze set een geweldige toevoeging aan de LEGO® NINJAGO® collectie en een must-have voor jonge bouwers en fans van de serie.

Extra informatie

Specificaties: LEGO® – Lloyds elementenkrachtmecha – 71817

Category

NINJAGO®

Age range

7+

Piece count

253

Item ID

71817

Prijsgeschiedenis

-

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “LEGO® – Lloyds elementenkrachtmecha – 71817”

Brick Deals LEGO® Vergelijker!
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0