Beste Prijs Garantie: "Vind altijd de laagste prijs💰 voor elke LEGO® set 🧱

LEGO® – LEGO® SERIOUS PLAY® Starter Kit – 2000414

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8
Expert ScoreLees recensie
  • LEGO® SERIOUS PLAY® Starter Kit
  • Geschikt voor het oplossen van problemen
  • Categorie: SERIOUS PLAY®
  • Leeftijd: 6+
  • Aantal onderdelen: 234
  • Item ID: 2000414

 26,99

Beste deal op: lego.comlego.com
GA NAAR LAAGSTE PRIJS!
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: LEGO SERIOUS PLAY Starter Kit - €26,99
Laatste Amazon prijsupdate was: 15/07/2024 17:40
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
0
EAN: 5702014536678 SKU: 2000414
Laatste update op 16/07/2024 14:28
Laatst bijgewerkt op 18/11/2023 20:05 Details
LEGO® – LEGO® SERIOUS PLAY® Starter Kit – 2000414
LEGO® – LEGO® SERIOUS PLAY® Starter Kit – 2000414

Beschrijving

De LEGO® SERIOUS PLAY® Starter Kit is een innovatieve tool die is ontworpen om teams te helpen bij het verbeteren van hun communicatie, samenwerking en probleemoplossende vaardigheden. Met behulp van LEGO® stenen kunnen deelnemers op een creatieve en speelse manier ideeën genereren, concepten verkennen en oplossingen bedenken voor complexe uitdagingen.

Deze starter kit bevat alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met LEGO® SERIOUS PLAY®. Het bevat een uitgebreide selectie van LEGO® stenen in verschillende kleuren en vormen, evenals speciale elementen zoals minifiguren, wielen en ramen. Daarnaast bevat de kit een set van speelkaarten met uitdagende opdrachten en vragen die de deelnemers helpen om hun verbeeldingskracht en creativiteit te stimuleren.

Het gebruik van LEGO® SERIOUS PLAY® is geschikt voor allerlei soorten teams en organisaties, van bedrijven en non-profitorganisaties tot onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Het kan worden ingezet voor teambuilding, strategieontwikkeling, veranderingsmanagement, innovatieprocessen en nog veel meer. Door de hands-on en visuele aard van de methode kunnen deelnemers op een dieper niveau met elkaar in gesprek gaan en betekenisvolle inzichten genereren.

Een van de belangrijkste voordelen van het werken met LEGO® SERIOUS PLAY® is dat het de deelnemers in staat stelt om op een non-verbale manier te communiceren. Dit kan vooral nuttig zijn in situaties waarin taalbarrières of hiërarchische structuren de communicatie belemmeren. Door middel van het bouwen en delen van modellen kunnen deelnemers hun gedachten en gevoelens op een veilige en inclusieve manier uiten.

Bovendien is LEGO® SERIOUS PLAY® een zeer flexibele tool die kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en doelstellingen van een team of organisatie. Facilitators kunnen de methode gebruiken om diepgaande gesprekken te stimuleren, conflicten op te lossen, besluitvormingsprocessen te verbeteren en de algehele teamdynamiek te versterken.

Kortom, de LEGO® SERIOUS PLAY® Starter Kit is een waardevolle investering voor elke organisatie die op zoek is naar nieuwe manieren om de creativiteit, samenwerking en effectiviteit van hun teams te vergroten. Met deze innovatieve tool kunnen deelnemers op een speelse en constructieve manier samenwerken aan het bereiken van gemeenschappelijke doelen.

Extra informatie

Specificaties: LEGO® – LEGO® SERIOUS PLAY® Starter Kit – 2000414

Category

SERIOUS PLAY®

Age range

6+

Piece count

234

Item ID

2000414

LEGO® – LEGO® SERIOUS PLAY® Starter Kit – 2000414 Video’s

Prijsgeschiedenis

-

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “LEGO® – LEGO® SERIOUS PLAY® Starter Kit – 2000414”

Brick Deals LEGO® Vergelijker!
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0