Beste Prijs Garantie: "Vind altijd de laagste prijs💰 voor elke LEGO® set 🧱

LEGO® – LEGO® SERIOUS PLAY® Connections Kit – 2000431

(3 klantbeoordelingen)
Toevoegen aan vergelijken
8
Expert ScoreLees recensie
 • LEGO® SERIOUS PLAY® Connections Kit
 • Haal het beste uit uw medewerkers
 • SERIOUS PLAY® categorie
 • Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar
 • Bevat 2455 stukken
 • Item ID: 2000431

 559,99

Beste deal op: lego.comlego.com
GA NAAR LAAGSTE PRIJS!
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: LEGO SERIOUS PLAY Connections Kit - €559,99
Laatste Amazon prijsupdate was: 28/05/2024 17:58
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
0
EAN: 673419206556 SKU: 2000431
Laatste update op 29/05/2024 14:22
Laatst bijgewerkt op 18/11/2023 20:05 Details
LEGO® – LEGO® SERIOUS PLAY® Connections Kit – 2000431
LEGO® – LEGO® SERIOUS PLAY® Connections Kit – 2000431

Beschrijving

De LEGO® SERIOUS PLAY® Connections Kit – 2000431 is een innovatief product dat is ontworpen om teams te helpen bij het verbeteren van hun communicatie, samenwerking en probleemoplossende vaardigheden. Deze kit bevat een assortiment van LEGO® stenen en speciale elementen die zijn ontworpen om de deelnemers te helpen bij het verkennen en visualiseren van complexe ideeën en concepten.

De kit bevat een verscheidenheid aan kleurrijke LEGO® stenen, waaronder basisstenen, dakpannen, speciale elementen en minifiguren. Deze stenen kunnen worden gebruikt om modellen te bouwen die de deelnemers helpen om hun gedachten en ideeën te uiten op een manier die gemakkelijk te begrijpen is voor anderen. De kit bevat ook een set van speciale speelkaarten die zijn ontworpen om de deelnemers te helpen bij het verkennen van verschillende aspecten van samenwerking en communicatie.

Een van de unieke kenmerken van de LEGO® SERIOUS PLAY® Connections Kit is de flexibiliteit en aanpasbaarheid. De stenen kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd en samengevoegd, waardoor de deelnemers eindeloze mogelijkheden hebben om nieuwe modellen en concepten te creëren. Dit stelt teams in staat om op creatieve en intuïtieve wijze te werken aan het verkennen van nieuwe ideeën en het vinden van innovatieve oplossingen voor complexe problemen.

De kit wordt geleverd met een uitgebreide handleiding die de deelnemers begeleidt bij het gebruik van de stenen en speelkaarten. De handleiding bevat ook een reeks van voorbeeldactiviteiten die kunnen worden gebruikt om de deelnemers te helpen bij het verkennen van verschillende aspecten van samenwerking en communicatie. Daarnaast bevat de handleiding ook tips en suggesties voor het opzetten en begeleiden van effectieve workshops en sessies met behulp van de LEGO® SERIOUS PLAY® Connections Kit.

De LEGO® SERIOUS PLAY® Connections Kit is ideaal voor teams en groepen die op zoek zijn naar een innovatieve en effectieve manier om hun communicatie, samenwerking en probleemoplossende vaardigheden te verbeteren. Of het nu gaat om het verkennen van nieuwe ideeën, het oplossen van complexe problemen of het verbeteren van de algehele teamdynamiek, deze kit biedt een unieke en boeiende manier om teams te helpen bij het bereiken van hun doelen. Met zijn flexibiliteit, aanpasbaarheid en uitgebreide handleiding is de LEGO® SERIOUS PLAY® Connections Kit een waardevol hulpmiddel voor elke organisatie die streeft naar verbeterde teamprestaties.

Extra informatie

Specificaties: LEGO® – LEGO® SERIOUS PLAY® Connections Kit – 2000431

Category

SERIOUS PLAY®

Age range

6+

Piece count

2455

Item ID

2000431

LEGO® – LEGO® SERIOUS PLAY® Connections Kit – 2000431 Video’s

Prijsgeschiedenis

-

Beoordelingen (3)

3 recensies voor LEGO® – LEGO® SERIOUS PLAY® Connections Kit – 2000431

3.7 uit 5
2
0
0
0
1
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
 1. cathode

  Not Bonk Parts. I thought this was an assortment of common axle/pin connection pieces for Bionicle/Technic applications. While I was disappointed by this set, an official offering of a job lot of useful small connectors and greeblies would be much appreciated, and highly marketable to immature man-children like myself and many of the denizens of various “grown up” Lego/Bionicle/Technic building groups and organizations. (pic to illustrate exactly what I mean)

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. Balint

  for LSP facilitators. As previously mentioned, this set is for LEGO SERIOUS PLAY. I use this set daily, mostly for work, simply perfect. Only problem that it does not comes wit boxes, only with sorting trays. A box like in education sets would be nice, especially for this price…

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. Legocanine

  You must understand. This is not your typical lego set. It’s not here for the entertainment of children. I’ve used similar lego components/bricks in business meetings with peers and my direct reports. It’s an exercise in business team building. The use of lego creates a more relaxed atmosphere where people are more likely to express their thoughts and ideas. Sometimes in business feeling like a kid again can really knock down some barriers and enhance the creative thought process. And this lego product certainly helps do that.

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  Plaats een recensie

  Brick Deals LEGO® Vergelijker!
  Logo
  Vergelijk items
  • Totaal (0)
  Vergelijken
  0