Beste Prijs Garantie: "Vind altijd de laagste prijs💰 voor elke LEGO® set 🧱

Top 5 Jurassic World LEGO sets

In dit artikel neem ik je mee op een avontuurlijke reis door de top 5 Jurassic World LEGO sets. Of je nu een fan bent van de films of gewoon dol bent op LEGO bouwen, deze sets zorgen voor urenlang speelplezier.

Stap in de prehistorische wereld van Jurrasic World en bouw je eigen dino’s, ontsnappingsscènes en zelfs achtervolgingen. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je je favoriete scènes uit de film nabouwt of je eigen verhalen bedenkt.

Van de gigantische Indominus Rex tot de snelle Gallimimus, deze sets bieden iets voor elke dinoliefhebber. Dus pak je LEGO-stenen en ga mee op avontuur.

Belangrijkste Punten:

  • De top 5 Jurassic World LEGO sets zijn perfect voor fans van de films en LEGO-bouwers.
  • De sets bevatten bekende karakters en scènes uit de film, evenals de mogelijkheid om je eigen verhalen te bedenken.
  • Van de Indominus Rex tot de Gallimimus, deze sets bieden voor elk wat wils.
  • Laat je fantasie de vrije loop en beleef spannende avonturen in een prehistorische wereld.
  • Bouw je eigen dino’s, ontsnappingsscènes en achtervolgingen met deze geweldige LEGO-sets.

1. Jurassic World Indominus Rex LEGO set

De Jurrasic World Indominus Rex LEGO set is op de eerste plaats van onze top 5 gekomen. Dit is de perfecte set voor alle Jurassic World fans die van LEGO houden. De set bevat meer dan genoeg elementen om de indrukwekkende Indominus Rex dinosauriër te bouwen, precies zoals we hem kennen uit de film.

De Indominus Rex is een hybride dinosaurus gecreëerd door InGen. Hij heeft een extreem krachtig lichaam, kan zichzelf onzichtbaar maken en heeft zelfs nachtzicht. Met deze set kunnen kinderen hun eigen avonturen bedenken en de spanning van Jurrasic World in huis halen.

De set bevat in totaal 1019 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het is ook een leuk bouwproject voor oudere kinderen en volwassenen die van LEGO en de Jurassic World franchise houden.

NaamAantal onderdelenLeeftijdsindicatie
Jurrasic World Indominus Rex LEGO set10198+

Kenmerken van de Jurrasic World Indominus Rex LEGO set

  • Inclusief Indominus Rex dinosauriër en 2 minifiguren
  • Met een onderzoeksvoertuig, een drone en een laboratorium
  • De Indominus Rex heeft verstelbare armen, benen, klauwen en kop
  • Met klei-elementen om bloed en krassen weer te geven
  • De drone en het onderzoeksvoertuig kunnen worden gebouwd en zijn volledig functioneel

“Fantastische set voor Jurassic World fans die graag creatief bezig zijn. Het bouwen van de Indominus Rex was een uitdaging, maar zeer belonend. De extra functies zoals de drone en het voertuig maken het echt af.” – Tim, LEGO fan

Al met al is de Jurrasic World Indominus Rex LEGO set een geweldige keuze voor fans van Jurassic World en LEGO. Met genoeg onderdelen om je eigen Indominus Rex te bouwen en het avontuur na te spelen, zullen kinderen en volwassenen urenlang plezier hebben met deze set.

2. LEGO Jurassic World Dilophosaurus ontsnapping

Op de tweede plaats van onze top 5 Jurassic World LEGO sets staat de LEGO Jurassic World Dilophosaurus ontsnapping set. Deze set biedt Jurassic World-fans de mogelijkheid om de spannende ontsnapping van de Dilophosaurus na te spelen en zelf avonturen te bedenken.

Met deze set kun je gebruikmaken van de volgende onderdelen:

OnderdeelAantal
Minifiguren: Gray en Zach2
Dilophosaurus dinosaurusfiguur1
Verkeersbord1
4×4 truck met achterbak1
Wapens: verdovingsgeweer en stok2

De set bevat ook een bouwbaar hek en een kooi om de Dilophosaurus in op te sluiten. De truck heeft een achterbak die open kan en je kunt de minifiguren erin plaatsen om ze naar het avontuur te rijden.

De Dilophosaurus kan in de kooi worden geplaatst, maar je kunt ook de kooi openmaken zodat hij kan ontsnappen. De 4×4 truck heeft een achtervolgingsfunctie, zodat je de Dilophosaurus kunt achtervolgen en hem weer kunt vangen met het verdovingsgeweer.

De LEGO Jurassic World Dilophosaurus ontsnapping set is een geweldige aanvulling op de verzameling van elke Jurrasic World en LEGO fan. Met de set kun je urenlang speelplezier hebben en spannende avonturen beleven.

3. LEGO Jurassic World T. Rex transport set

Op nummer drie van onze top 5 Jurassic World LEGO sets staat de indrukwekkende T. Rex transport set. Deze set biedt de perfecte mogelijkheid om de machtige T. Rex te vangen en te vervoeren naar een veilige locatie. De set bevat een vrachtwagen en een trailer met kooi, beide met coole functies die het spel realistischer maken.

Bouw de vrachtwagen en de trailer en vang vervolgens de T. Rex met behulp van de bedienbare kraan. Zet de dino in de kooi en voer haar af naar een veilige plek. De set wordt geleverd met drie minifiguren: Owen Grady, Claire Dearing en een bewaker, en accessoires zoals een geweer, een bijl en een kippenbout.

Met deze set kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen Jurassic World scènes bedenken. De T. Rex transport set is geschikt voor kinderen van 7 tot 12 jaar en bevat 609 stukjes. Een geweldig cadeau voor elke LEGO en dinoliefhebber!

4. LEGO Jurassic World Pteranodon ontsnapt

Bij de LEGO Jurassic World Pteranodon ontsnapt set staat het ontsnappingsavontuur centraal. Bouw je eigen Pteranodon en laat hem ontsnappen uit zijn kooi. Deze set is perfect voor kinderen die van een beetje spanning en avontuur houden.

Met in totaal 174 LEGO-stenen is deze set ideaal voor kinderen van 6-12 jaar.

NaamAantal LEGO-stenenAanbevolen leeftijd
LEGO Jurassic World Pteranodon ontsnap1746-12 jaar

Let wel op, deze set is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar, vanwege kleine onderdelen.

“De Pteranodon ziet er fantastisch uit en de mogelijkheid om te ontsnappen maakt het extra leuk. Mijn kinderen hebben hier urenlang speelplezier aan beleefd.”

Kinderen kunnen hun eigen spelpret creëren met deze set, of deze combineren met andere LEGO Jurassic World sets voor nog meer avonturen in Jurrasic World.

5. LEGO Jurassic World Gallimimus en Pteranodon achtervolging

Op de vijfde en laatste plaats van onze top 5 Jurassic World LEGO sets vinden we de spannende Gallimimus en Pteranodon achtervolging set. Deze set is perfect voor kinderen die houden van actie en avontuur. Je kunt de ontsnapping van de dino’s naspelen en je eigen scenario’s bedenken.

De set bevat in totaal 391 LEGO stukjes en is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Met de duidelijke instructies bouw je in een mum van tijd je eigen Gallimimus en Pteranodon, waarna het avontuur kan beginnen. De set is ook compatibel met andere LEGO sets, waardoor je nog meer Jurassic World creaties kunt bouwen.

Specificaties:

Afmetingen25,2 cm x 5,9 cm x 19,1 cm
Aantal stukjes391
Leeftijdsgroep7-12 jaar
CompatibiliteitAndere LEGO sets

Met deze set kun je een epische achtervolgingsscène uit Jurrasic World naspelen. Bouw je eigen dino’s en laat je fantasie de vrije loop!

De Gallimimus en Pteranodon achtervolging set is een geweldige aanvulling op je LEGO collectie en biedt uren speelplezier voor kinderen en volwassenen. Met deze set creëer je je eigen avonturen in de wereld van Jurassic World.

  • Bevat de Gallimimus en Pteranodon dino’s
  • Compatibel met andere LEGO sets
  • Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar
  • 391 LEGO stukjes

Voeg deze set toe aan je collectie en beleef de spanning van Jurassic World met LEGO!

Conclusie

Na het verkennen van de top 5 Jurassic World LEGO sets kan ik concluderen dat LEGO bouwen met een Jurassic World-thema zorgt voor avontuurlijk speelplezier. Of je nu fan bent van de Indominus Rex, T. Rex of Pteranodon, er is voor ieder wat wils.

Met de Dilophosaurus ontsnapping set kun je de spannende ontsnapping van de Dilophosaurus naspelen en je eigen avonturen bedenken. De T. Rex transport set biedt de mogelijkheid om de machtige T. Rex veilig te vervoeren.

LEGO sets voor avontuurlijke speelplezier

De Pteranodon ontsnap set zorgt voor een spannend avontuur wanneer je je eigen Pteranodon kunt laten ontsnappen uit zijn kooi. En met de Gallimimus en Pteranodon achtervolging set kun je een geweldige achtervolgingsscène uit Jurassic World naspelen.

Als je op zoek bent naar een uitdagende bouwervaring, dan is de Indominus Rex LEGO set de perfecte keuze. De set bevat de bekende Indominus Rex dinosaurus uit de film en biedt volop bouwplezier voor Jurassic World-fans.

Als je net als ik houdt van Jurassic World en LEGO, dan zijn deze sets zeker de moeite waard om te verzamelen. Dus waar wacht je nog op? Ga mee op avontuur en voel de spanning van Jurassic World terwijl we LEGO bouwen!

FAQ

Wat zit er in de Jurrasic World Indominus Rex LEGO set?

De Jurrasic World Indominus Rex LEGO set bevat de bekende Indominus Rex dinosaurus uit de film en biedt volop bouwplezier voor Jurassic World-fans.

Wat kun je doen met de LEGO Jurassic World Dilophosaurus ontsnapping set?

Met de LEGO Jurassic World Dilophosaurus ontsnapping set kun je de spannende ontsnapping van de Dilophosaurus naspelen en je eigen avonturen bedenken.

Wat zit er in de LEGO Jurassic World T. Rex transport set?

De LEGO Jurassic World T. Rex transport set stelt je in staat om de machtige T. Rex te vangen en veilig te vervoeren. Het is een must-have voor elke dinoliefhebber.

Wat kun je doen met de LEGO Jurassic World Pteranodon ontsnap set?

Met de LEGO Jurassic World Pteranodon ontsnap set kun je je eigen Pteranodon bouwen en hem laten ontsnappen uit zijn kooi. Een spannend avontuur wacht!

Wat bevat de LEGO Jurassic World Gallimimus en Pteranodon achtervolging set?

De LEGO Jurassic World Gallimimus en Pteranodon achtervolging set stelt je in staat om een geweldige achtervolgingsscène uit Jurassic World na te spelen.

Wat is de conclusie van het artikel over de top 5 Jurassic World LEGO sets?

Het artikel verkent de top 5 Jurassic World LEGO sets, waarin de indrukwekkende Indominus Rex, spannende ontsnappingen en achtervolgingen centraal staan. Bouwen met een Jurassic World-thema zorgt voor avontuurlijk speelplezier.

342 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
  1. Dit is echt de beste set van allemaal.super groot.veel bouwplezierMet een indominus rex, dr wu, een kraan en uitkijktoren + gyrosphere, kleine helikopter en een grote schuifdeur.best alle delen aan elkaar monteren op een harde ondergrond.echt een hele grote speelset.

  2. Dit is echt de beste set van allemaal.super groot.veel bouwplezierMet een indominus rex, dr wu, een kraan en uitkijktoren + gyrosphere, kleine helikopter en een grote schuifdeur.best alle delen aan elkaar monteren op een harde ondergrond.echt een hele grote speelset.

  3. Dit is echt de beste set van allemaal.super groot.veel bouwplezierMet een indominus rex, dr wu, een kraan en uitkijktoren + gyrosphere, kleine helikopter en een grote schuifdeur.best alle delen aan elkaar monteren op een harde ondergrond.echt een hele grote speelset.

  4. Dit is echt de beste set van allemaal.super groot.veel bouwplezierMet een indominus rex, dr wu, een kraan en uitkijktoren + gyrosphere, kleine helikopter en een grote schuifdeur.best alle delen aan elkaar monteren op een harde ondergrond.echt een hele grote speelset.

1 2 3 86

Laat een reactie achter

Brick Deals LEGO® Vergelijker!
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0